Over Elinterim

Ik heb een achtergrond en jarenlange ervaring in management en heb me daarnaast als ondernemer al meer dan 10 jaar ingezet op het gebied van duurzame energie. Ik beschik over een enorm netwerk dat ik graag inzet voor het realiseren van doelen bij mijn opdrachten.

Interim- & Verandermanagement

Aandacht voor mensen met hun plek in organisaties is mijn passie. Hoe haal je het beste uit mensen? Je ziet organisaties opbloeien als mensen hun plaats gevonden hebben. Ik streef er altijd naar om mensen in hun kracht te laten functioneren en ik zoom minder in op de kwaliteiten die achterblijven.

Transitie aanjager & Programmamanagement

Tijdens mijn cariere heb ik mij gespecialiseerd in programma management. Ik heb een brede inzetbaarheid en mijn werkgebied beslaat productintroducties, reorganisaties, efficiency verbeteringen. Ik zet me graag in om de energietransitie te versnellen en het gebruik van duurzame energie te bevorderen. Dat heb ik de afgelopen 10 jaar ook gedaan als ondernemer.

Sales expertise

Met mijn jarenlange ervaring kan ik je helpen om je organisatie in te richten. Ik heb daarbij in het bijzonder veel ervaring in de sales, ben zelf jarenlang account manager van grote klanten geweest. Hoe verkoop je iets en wat verkoop je eigenlijk? Is het werkelijk wat je denkt dat je verkoopt? Dat is vaak helemaal niet zo duidelijk.

Project voorbeelden

Opdrachtgever: Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (OTIB)
Opdracht: Opzetten inhoud kennisdelingsbijeenkomsten installatiebranche

Opdrachtgever: Provincie Zuid-Holland
Opdracht: Onderzoek en advies versnellen energietransitie installatiebranche
Rapport: Adviesrapport versnelling energietransitie installatiebranche

Opdrachtgever: Eneco
Opdracht: Haalbaarheidsonderzoek en opzetten turn key oplevering dakwindturbine
Het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek en onderzoek naar de turn-key oplevering van de kleine windturbines.